Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Увага! «Херсонобленерго» пропонує винагороду за крадіїв трансформаторного масла

July 20, 2017

Нині населенні пункти курортних районів потерпають від перебоїв електропостачання. А вся справа в енергетичних крадіях. Цього року злочинці активізували свою протизаконну діяльність саме в курортних зонах. Руками зловмисників вже розкрадено кілька трансформаторних підстанцій, залишивши на тривалий час відпочивальників без електропостачання. Злодії, полюючи за енергетичним обладнанням, проникають в охоронні зони трансформаторних підстанцій, пошкоджують ємкості та викрадають трансформаторне масло, що призводить до виходу з ладу трансформаторів, а населені пункти залишаються без електропостачання.

З метою можливості забезпечувати приємне дозвілля відпочиваючих енергетики звертаються за допомогою до небайдужих громадян та просять жителів звертати увагу на сторонніх та підозрілих осіб, які перебувають біля будь-якого енергетичного обладнання, ліній передач, трансформаторних підстанцій тощо та якомога швидко повідомляти про крадіжки енергопостачальника чи поліцію. Акцентуємо Вашу увагу, що працівники компанії завжди працюють у спецодязі з логотипом «Херсонобленерго» та пересуваються на автомобілях з відповідним маркуванням.

Якщо Ви помітили підозрілих осіб біля трансформаторної підстанції або вже відчинену підстанцію, побачили роботи з демонтажу ліній або виявили зникнення енергетичного обладнання – відразу телефонуйте до поліції на номер «102» або на телефон служби безпеки підприємства 0552- 421-666.

За надання Товариству інформації, яка допоможе встановити та затримати осіб, які вчинили або причетні до скоєння крадіжки, пошкодження кабелів, проводів, трансформаторного масла, обладнання в діючих електроустановках «Херсонобленерго» гарантує грошову винагороду та анонімність.

 

Нагору